Наклейки на водній основі " Сакура квіти на гілках " YB589 - YB600

Код продукту: 14893
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1241
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водній основі "Сакура квіти на гілках" YB589 - YB600 - це чудовий декор для нігтів, який додасть вашому манікюру чарівний весняний настрій.

Сакура - це символ краси та ніжності в японській культурі. Квітучі гілки цієї рослини надихають на творчість та величезне бажання зобразити цю прекрасну квітку.

Тепер завдяки наклейкам на водній основі "Сакура квіти на гілках", ви можете легко втілити свій задум на нігтях. Наклейки виготовлені з водостійкого матеріалу, який не випаде з нігтьової пластини під час миття рук або контакту з водою. Їх також дуже легко застосувати. Вам лише потрібно нанести наклейку на попередньо підготовлений нігть і стиснути на 10-15 секунд, щоб вона добре прилягала.

Наклейки на водній основі "Сакура квіти на гілках" мають надзвичайну якість, красивий дизайн та стильні кольори. Вони будуть виглядати красиво на будь-якому нігтьовому покритті: суперблискучому, матовому, гель-лаку, гелі та ін.

Завдяки серії наклейок на водній основі "Сакура квіти на гілках" YB589 - YB600 ви можете створити свій унікальний манікюр з використанням різноманітних варіантів дизайну. Варто відзначити, що на нігтях ці квіти виглядають не тільки красиво, але й дуже стильно та натурально.

Отже, якщо ви хочете додати своєму манікюру більше романтичної атмосфери та ніжності, наклейки на водній основі "Сакура квіти на гілках" будуть ідеальним варіантом. Вони легко застосовуються і додають вашому манікюру неповторний шарм. Придбайте їх прямо зараз та насолоджуйтесь новим стильним виглядом нігтів.