Наклейки на водній основі 1983 - 1994

Код продукту: 14890
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1465
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водній основі – це вид декору для нігтів, що був дуже популярний серед дівчат у період з 1983 по 1994 роки. Ці наклейки мали особливу особливість: вони були виготовлені з водним розчином, тому могли наноситись свого роду "мокрим способом".

Перші наклейки з'явились на ринку в 1983 році. Вони були дуже прості: яскраві кружечки та плямки, які наклеювались на декілька днів. Але з часом дизайн наклейок став більш складним та навіть художнім.

У 1990-х роках наклейки на водній основі були визнані однією з найбільш модних форм декору для нігтів. Їх можна було бачити скрізь – на вулиці, в школі або на роботі. Вони були доступними для широкої аудиторії та дозволяли кожній дівчині створити свої неповторні манікюри.

Однією з особливостей наклейок на водній основі була те, що вони не забруднювали нігті та легко знімалися. При цьому наклейки не залишали слідів на поверхні нігтя та не травмували їх.

Зараз цей вид декору втратив свою популярність та не є так поширеним, як раніше. Однак, наклейки на водній основі все ще можна знайти в магазинах косметики та нігтьових студіях. Вони можуть бути цікавим додатком до манікюру та доповненням до образу.