Наклейки на водній основі "Мультяшні звірята та квіти" 1173-1184

Код продукту: 14887
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2075
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водній основі "Мультяшні звірята та квіти" 1173-1184 - це відмінний вибір для тих, хто любить дбати про свої нігті. Ці наклейки були створені спеціально для дітей та дорослих, які цінують якість та оригінальність.

Наклейки на водній основі є дуже зручними у застосуванні - їх можна легко приклеїти на нігті вдома, без допомоги фахівця. Окрім того, такі наклейки швидко висихають, тому вони дуже практичні для повсякденного використання.

"Мультяшні звірята та квіти" - це набір наклейок, які виконані в яскравих кольорах і оздоблені зображеннями миленьких тваринок та квітів. Ці наклейки зможуть прикрасити будь-який ніготь і додати йому оригінальності та чарівності.

Застосування цих наклейок дуже просте - треба нанести лак на нігтьову пластину, дочекатися повного висихання і приклеїти на неї наклейки. Потім наклейки слід змастити лаком для фіксації, щоб вони не зійшли з нігтя. Готово - ваші нігті прикрашені чарівними мультяшними звірятами та квітами!

Отже, якщо ви хочете додати оригінальності та краси своєму манікюру, обов'язково спробуйте "Мультяшні звірята та квіти" 1173-1184. Ці наклейки стануть відмінним вибором для будь-якого віку та стилю - вони дуже гарно виглядають як на дорослому, так і на дитячому манікюрі. Не зволікайте - замовляйте ці наклейки на водній основі, щоб створити чудовий і неповторний образ для своїх нігтів!