Наклейки на водній основі "квіти та абстракція 2" YB97 - YB108

Код продукту: 14881
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,78 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1278
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водній основі "квіти та абстракція 2" YB97 - YB108 - це прекрасний спосіб доповнити та прикрасити свій манікюр. Вони дуже зручні у використанні і дозволяють швидко і легко зробити свій манікюр чарівним та неповторним.

Ці наліпки мають різний дизайн і відмінно підходять для будь-якого стилю та настрою. Вони виготовлені з високоякісного матеріалу, що дозволяє їм добре триматися на нігтях та не злазити впродовж тривалого часу.

Одна з переваг цих наліпок на водній основі полягає в тому, що вони легко наклеюються на нігті, а також легко знімаються без пошкодження природного нігтьового покриття. Ви можете з легкістю створювати сучасний та модний манікюр на будь-який смак, використовуючи ці водні наліпки.

Також необхідно зазначити, що ці наклейки мають дуже доступну ціну, окрім того, їх можна використовувати не тільки для приватного використання, але і для професійного манікюру, що робить їх дуже популярними серед майстрів манікюру.

Замовляючи наклейки на водній основі "квіти та абстракція 2" YB97 - YB108, ви отримаєте високоякісний продукт, який дозволить вам створити неповторний та чарівний манікюр. Додайте прикраси для нігтів, використовуйте тіні для нігтів, і готово - ваш манікюр готовий до захоплюючого шоу!