Набір декору для нігтів у пляшечках, пісок, Rainbow sand

Код продукту: 14836
Залишок на складі: багато
90 ₴
2,10 €
2,27 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1291
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір декору для нігтів у пляшечках з піском та Rainbow sand - це незамінний атрибут для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями та експериментувати з дизайном манікюру.

Комплект складається з невеликих пляшечок з різноманітним декором у вигляді піску та Rainbow sand, які можна використовувати як для нарощування нігтів, так і для декорування звичайного лаку.

Пісок дуже добре тримається на нігтях та створює ефект «піщаного пляжу», а Rainbow sand додає манікюру яскравої кольорової гами та блиску.

Завдяки набору декору, ви зможете створювати найрізноманітніші варіації манікюру - від стриманого класичного до екзотичного та оригінального - все залежить від вашої фантазії.

Як використовувати декор для нігтів у пляшечках з піском та Rainbow sand? Для нарощування нігтів необхідно після нанесення гель-лаку наносити на нього декор, закріплюючи його спеціальним гель-лаком. Декор можна наносити як на всі нігті, так і на окремі деталі.

Якщо ж ви хочете лише декорувати звичайний лак, то необхідно нанести на нігті фіксуючий топ-контрастний лак та потім рівномірно розподілити декор по всій поверхні нігтів.

Завдяки набору декору для нігтів у пляшечках з піском та Rainbow sand, ваш манікюр буде завжди виглядати яскраво та оригінально, привертаючи увагу всіх навколо. Також, набір є чудовим подарунком для любителів красивого манікюру.