Бульйонки Global Fashion 1440 шт, Small black pearls перламутрові чорні

Код продукту: 14831
Залишок на складі: багато
37 ₴
0,86 €
0,94 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1235
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Бульйонки Global Fashion 1440 шт та Small black pearls перламутрові чорні - безумовно, це топовий у декорі для нігтів. Якщо ви хочете створити стильний та модний образ, саме ці аксесуари допоможуть вам в цьому.

Бульйонки Global Fashion 1440 шт - це колекція з 1440 штук різних метеликів, квітів, сніжинок, зірок, сердечок та інших варіантів, виготовлених з металу, скла та інших матеріалів. Вони мають різний інтенсивний бліск, що створює чудовий контраст з основним кольором лаку для нігтів. З цим декором ви можете створити унікальний та цікавий малюнок на своїх нігтях, додати подивитися до повсякденного образу або ж оформити святковий макіяж.

Small black pearls перламутрові чорні, з свого боку, не менш цікавий декор, який стане окрасою будь-якого манікюру. Вони надають нігтям оригінальний та фешенебельний вигляд, а також візуально зменшують довжину нігтів, що зручно для тих, у кого нігті занадто довгі та не зручні в побуті.

Обидві версії декору - інноваційні та якісні. Виготовлені з високоякісних матеріалів, можуть легко кріпитися до гелевих покриттів та акрилових нігтів за допомогою лаку для нігтів або спеціального клею. Вони стануть прекрасним доповненням до будь-якого манікюру, повністю змінюючи його вигляд та підкреслюючи ваш стиль та індивідуальність. 

Усім шанувальникам моди та естетики не можна не попробувати ці унікальні аксесуари - бульйонки Global Fashion 1440 шт та Small black pearls перламутрові чорні. Вони точно не залишать вас байдужими та стануть улюбленими декорами для ваших нігтів!