Декор для нігтів у пляшечках, Shiny Glow бите скло 12 шт

Код продукту: 14827
Залишок на складі: багато
90 ₴
2,09 €
2,25 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1391
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Якщо ви шукайте оригінальні ідеї для декорування своїх нігтів, то декор у пляшечках Shiny Glow - ідеальний варіант для вас! Це набір, який складається з 12 битих склянок, в яких містяться різні види блискіток і кристалів.

Для того, щоб створити унікальний дизайн, вам потрібно всього лише нанести на комбінацію гель-лаку безшовного покриття і більшість блискіток за допомогою вбудованої кистки. Потім відкриваєте баночку з Shiny Glow і за допомогою пінцета наносите на нігті заготовку вибраного кольору. Все! Тепер ви можете насолоджуватися оригінальною манікюром, який не повторится ні в кого іншого.

Особливість декору Shiny Glow - у різному розміщенні блискіток в кожній баночці. Тому ви можете з легкістю створити ефект покриття зі складками, з Monroe-ефектом, з різними типами кристалів-штучок і багато інших. Все залежить від вашої уяви!

Більше того, якщо ви не любите використовувати кисточки, в наборі Shiny Glow  є спеціальні наклейки-стікери з різними видами блискіток. Вони дуже легко наносяться на нігті і дозволяють створювати оригінальне покриття.

Отже, декор для нігтів Shiny Glow - це не тільки оригінальний, але й дуже простий у використанні варіант, який допоможе вам створити свої неймовірні манікюри. Ви будете в захваті від покриття, яке ви зробите з цим набором і з нетерпінням зберігатимете його у своїй косметичній сумочці. Спробуйте Shiny Glow і переконайтеся в цьому самі!