Декор для нігтів у карусель, перли кольорові 3

Код продукту: 14818
Залишок на складі: немає в наявності
25 ₴
0,58 €
0,63 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1279
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У світі нарощування нігтів та дизайну манікюру все частіше використовують різноманітний декор для створення унікального образу. Одним із найпопулярніших інструментів декорування нігтів є карусель з перлами кольоровими.

Карусель – це набір дрібних наклейок у вигляді кружечків, які наклеюються на нігті. Ці елементи можуть бути різного кольору, розміру та форми. У каруселі зазвичай міститься кілька десятків наклейок, що дозволяє створити низку різних варіацій дизайну для нігтів.

Особливістю каруселі з перлами є те, що кружечки здатні не тільки додати оригінальності дизайну, а й візуально збільшити нігті. При цьому перли кольорові дуже гарно грайуть на сонячному світлі, надаючи нігтям блиску та вишуканості.

Для того щоб застосувати карусель з перлами, необхідно спочатку нанести базовий лак на нігті, а потім одним з кінчиків пінцета підібрати потрібну наклейку з каруселі та нанести її на нігтьову пластину. Після того, як наклейка зафіксується на нігті, необхідно накрити її тонким шаром топ-лаку.

Карусель з перлами стане незамінним інструментом декорування нігтів для будь-якої жінки, яка любить бути в центрі уваги та прикрашати свій образ деталями. Використовуйте карусель з перлами кольоровими та творіть свій унікальний стиль!