Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Brown dot Коричнева абстракція

Код продукту: 14809
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1223
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Brown Dot - це особлива техніка для створення неймовірних і креативних дизайнів на нігтях. Такий вид дизайну зазвичай використовують на багатошаровій поверхні нігтя, де кожен шар виконує свою функцію.

Фімо колбаскою в просторі нігтя оцінюють і самі майстри, і клієнти. Завдяки ньому створюється дуже цікава текстура, яка не залишить нікого байдужим.

Ковбаска Фімо для дизайну нігтів Brown Dot дозволяє створювати абстрактні малюнки на нігтях. Колір коричневого і відтінки натуральної деревини при цьому дозволяють створювати оригінальні і теплі дизайни.

Такий дизайн можна виконати як на одному нігті, так і на всіх. Хто любить оригінальність і яскраві акценти, обирає саме Фімо для дизайну нігтів Brown Dot.

Нанесення цього виду декору для нігтів просте і зрозуміле. Все, що потрібно зробити - розмістити ковбаску в такий спосіб, щоб у кінці вийшли цікаві дизайни.

Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Brown Dot - це не лише зранкувати та оригінальний вид декору на нігтях, а й зручний для нанесення та тривалий захист вашим нігтям. Ви можете бути впевнені, що фімо буде триматися на нігті довгий час, не збільшуючи ризиків пошкодження нігтів.

Тож якщо ви цінуєте якість та оригінальність, Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Brown Dot - саме те, що вам потрібно. Нехай ваші нігті набувають особливого вигляду та привертають всіх до вас.