Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Watermelon Кавун

Код продукту: 14800
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1240
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо – це полімерна глина, що стала незамінним матеріалом для створення оригінального дизайну нігтів. Сьогодні ми розповімо про одну з найпопулярніших тем для дизайну нігтів за допомогою фімо ковбаски – Watermelon Кавун. 

Декорування нігтів за допомогою фімо – це як мистецтво, а Watermelon Кавун просто створений для того, щоб створювати неповторні малюнки. У базовому варіанті ця ковбаска має білу та зелену полоски, що іноді доповнюється рожевими крапельками, які імітують насіння кавуну. 

Для того, щоб створити дизайн нігтів з кавуном, вам знадобляться наступні інструменти: базовий лак для нігтів, малюнки з водними наклейками (або відтиск з штампа), акрилові фарби зеленого, білого і рожевого кольорів, фімо ковбаска Watermelon Кавун, пінцет та клей для наклейок. 

Першим кроком є покриття нігтів базовим лаком і нанесення малюнка з водними наклейками на декілька нігтьових пластин. Далі потрібно змішати зелену і білу акрилові фарби, щоб створити світло-зелений колір, який додаватиметься на кінчик нігтів. Колір має бути досить насичений, адже він буде створювати форму кавуна. Щоб нанести фарбу на нігтьову пластину, використовуйте невеликий пензлик. 

Далі вам потрібно взяти фімо ковбаску Watermelon Кавун та надрізати її на тонкі кружечки. Ці кружечки потрібно нарізати півкругами, щоб створити форму кавуна. Всі деталі слід вкладати на пінцет, щоб зручніше було розміщувати їх на нігтьовій пластині. 

Наступним кроком є нанесення кружечків фімо на корінь нігтя. Для цього слід використовувати клей для наклейок та пінцет. Прикріплюйте частини фімо на нігтьову пластину, притискуючи їх піксельно. 

На завершення слід додати кілька невеличких рожевих краплинок фарби на кожен кавун. Це додасть реалістичної схожості з вживаним фруктом. Закінчення процессу є нанесення топ-покриття, що збереже фімо та акрилову фарбу на нігті. 

Отже, фімо ковбаска Watermelon Кавун є простим і доступним матеріалом для творчих ідей для дизайну своїх нігтів. Не забувайте проїхатися з такими зручними матеріалами!