Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Pale strawberry Полуниця

Код продукту: 14798
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1244
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Фімо для дизайну нігтів - це креативний матеріал, який використовують для прикраси нігтів. Він дозволяє створювати незвичайні дизайни та зацікавлювати оточуючих. Одним з видів Фімо для дизайну нігтів є "Фимо колбаской", з яким варто познайомитися ближче.

Один з прекрасних варіантів фімо-дизайну нігтів - Pale strawberry (Полуниця). Цей колір незвичайний та обов'язково приверне увагу. Колір поєднує в собі сонячну жовтість та ніжну рожеву гаму. Фімо-ковбаска Pale strawberry має багато різних варіацій дизайну. Так, вона може бути розміщена на нігтевій пластині у вигляді листочка або ягідки. Це дає можливість створити найрізноманітніші квіти, фрукти та дизайни в стилі романтики.

Застосування Pale strawberry в дизайні нігтів дозволяє додати яскравості та оригінальності манікюру. Запастися Фімо-ковбаскою цілком можна і вдома, вона зберігається довго і підходить для створення різних комбінацій.

Результат з Фімо-ковбаскою Pale strawberry на нігтях здивує і підкорить увагу всіх оточуючих. Якщо вам бракує ідеї для манікюру, давайте спробуємо створити щось своє, створіть унікальний дизайн з Pale strawberry. А може бути Ви знайдете свій улюблений стиль та вже скоро всі питатимуть Вас, де ви робите свій манікюр!