Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Strowberry Полуниця

Код продукту: 14795
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1239
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо - це ручна робота з полімерної глини, яка використовується для створення різних прикрас. Останнім часом фімо дуже популярний в дизайні нігтів. Зокрема, з ним можна створити оригінальний декор для нігтів - він може бути виготовленими у вигляді квітів, фруктів та інших елементів.

Один з найпопулярніших видів фімо - це колбаски з полімерної глини. З їх допомогою легко створити неймовірно яскраві елементи дизайну нігтів. Одним з найпопулярніших варіантів є Strowberry Полуниця.

Strowberry Полуниця - це колбаска Фімо, яка містить червоний, білий та зелений колір. Її можна легко використовувати для створення оригінального дизайну нігтів - наприклад, для декорації весняного манікюру, у якому використовуються яскраві кольори.

Щоб виготовити декор з Strowberry Полуниці, потрібно зрізати невеликий шматочок глини, діаметром близько 1-2 мм, та скрутити його у форму горошинки. Після цього колбаску можна нарізати на тонкі скибочки, які можна використовувати для прикраси нігтьової пластини.

Завдяки Strowberry Полуниці з Фімо можна створити неймовірно оригінальний та яскравий декор для нігтів. Він підійде як для повсякденного користування, так і для яскравого святкового манікюру. Спробуйте включити Strowberry Полуницю до свого дизайну нігтів і отримайте яскравий та дивовижний результат!