Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Brown rose Коричнева троянда

Код продукту: 14788
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1229
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо для дизайну нігтів - це нова тенденція в світі манікюру. Вона дозволяє створювати різноманітні дизайни для нігтів за допомогою фімо-матеріалів, зокрема, фімо "ковбаскою".

Фімо-матеріали з'явились на ринку не так давно, але вже здобули популярність серед фешністок і дівчат, які люблять стильний манікюр. Фімо "ковбаскою" має форму тонкої трубочки, яка складається з різних кольорів. В результаті, коли розрізати її на тонкі шматочки, можна отримати різноманітні малюнки і візерунки для нігтів.

Один з найпопулярніших варіантів фімо-матеріалу "ковбаска" - це фімо для дизайну нігтів Brown rose (Коричнева троянда). Він виготовлений з натурального матеріалу і має приємний аромат кави. Завдяки цьому, дизайн нігтів з використанням фімо "ковбаскою" Brown rose буде не тільки стильним, але й ароматним.

Фімо "ковбаскою" можна використовувати як для створення повністю нових малюнків, так і для оформлення вже готових манікюрів. Для цього достатньо вирізати шматочки фімо-матеріалу потрібної форми і наклеїти їх на нігті.

Дизайн нігтів з фімо-матеріалами є дуже простим у виконанні і дозволяє дівчатам самостійно створювати стильний манікюр в домашніх умовах. Крім того, фімо для дизайну нігтів дуже міцний і довготривалий, тому манікюр з його використанням буде радувати свою власницю довгий час.

Узагалі, фімо "ковбаскою" - це зручний і ефективний інструмент для створення яскравих і стильних манікюрів. Фімо для дизайну нігтів Brown rose (Коричнева троянда) додадуть вашому манікюру елегантності й чарівності, і при цьому залишаться доступним варіантом навіть для початківців у манікюрі.