Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Pink rose Рожева троянда

Код продукту: 14786
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1220
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо для дизайну нігтів є однією з найбільш популярних технік серед майстрів манікюру. Він надає можливість створювати унікальний дизайн, який не залишить байдужим жодного клієнта. Особливо популярним серед красунь є Фімо колбаскою Pink rose - Рожева троянда.

Цей декор для нігтів виготовляється з високоякісного матеріалу, який дуже гнучкий, м'який та легко декорується. Колбаска має рожевий колір, що ідеально підходить для створення весняно-літніх манікюрів. Декор схожий на маленькі квіточки-бутони, які надають нігтям неперевершеної легкості та ніжності.

Хоча створення дизайну з використанням Фімо Pink rose може здатися складним завданням для новачків, насправді все не так складно, як здається. Досвідчені майстри рекомендують використовувати спеціальні інструменти для декорування нігтів, які дають змогу дуже детально втілювати в життя свої задуми.

Таким чином, Фімо колбаскою Pink rose - це досить простий варіант декору для нігтів, який дає можливість створити унікальний дизайн та надати нігтям неповторний вигляд. Даний елемент декору буде ідеально підходити для весняних та літніх манікюрів, які дозволять Вам відчути тихість та легкість квітів у Вашому житті.