Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Orange butterfly Помаранчевий метелик

Код продукту: 14781
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1234
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо - це сучасний матеріал для декорування нігтів. Цей матеріал легкий у використанні і дозволяє втілити будь-які ідеї для дизайну нігтів. Особливо популярним серед майстрів манікюру є використання фімо в колбасці. Один з найкращих варіантів цього матеріалу - Orange butterfly Помаранчевий метелик.

Фімо колбаскою Orange butterfly Помаранчевий метелик - це яскрава і насичена палітра кольорів, яка дозволяє створювати дивовижні зображення з мінімальними витратами матеріалу. В склад фімо включені кольорові пластелини, які можуть бути змішані між собою, щоб отримати інші відтінки.

Один з особливих властивостей фімо - його можна легко розрізати на невеликі сегменти, що дозволяє створювати найрізноманітніші деталі для дизайну нігтів. Комбінуючи фімо з іншими матеріалами, такими як глітери або стрази, можна створити дивовижне панно на нігтях.

Для того, щоб зробити манікюр з фімо, вам потрібно придбати фімо колбаску Orange butterfly Помаранчевий метелик, нігтьову пінцету, нігтьовий клей та базовий лак для нігтів. Після того, як ви вирізали з колбаски необхідні вам сегменти, вони легко приклеюються до нігтя, змінюючи звичайний манікюр на щось дуже оригінальне.

Фімо колбаскою Orange butterfly Помаранчевий метелик - це відмінний варіант для любителів дизайну нігтів, які хочуть робити свій манікюр яскравішим і ексклюзивнішим. Цей матеріал дозволяє створювати найрізноманітніші зображення, які зможуть прикрасити навіть найбільш складні манікюри. Збирайте свою улюблену палітру фімо колбаскою Orange butterfly Помаранчевий метелик і робіть свої нігті неповторними!