Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Blue-white butterfly Біло-блакитний метелик

Код продукту: 14780
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1230
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо - це матеріал, який використовують для дизайну нігтів. Він став дуже популярним, оскільки дозволяє створювати різні елементи для декорації нігтів - фігурки, квіти, пташки та інші.

Одним з найпопулярніших елементів фімо для дизайну нігтів є колбаски відомі як "ковбаска". З їх допомогою можна створити різноманітні зображення, в тому числі й метеликів.

Сьогодні ми поговоримо про біло-блакитного метелика нашої фантазії. Основною колірною палітрою буде білий та блакитний. Для роботи нам знадобляться фімо колбаски відповідних кольорів, ніж, макет нігтя та інструменти для створення дизайну.

Спочатку ми розкатаємо фімо відповідних кольорів в тонкі колбаски. Потім об'єднаємо їх, щоб створити метелика.

Для зображення метелика з біло-блакитної колекції, необхідно об'єднати білу пасту з блакитною, тоді метелик стане яскравішим та більш виразним.

Далі нам знадобиться ніж, за допомогою якого ми виріжемо зображення метелика. Для цього треба вирівняти колбаску та зробити виріз, залишивши тильний край на місці.

Тепер наш метелик готовий до декорування на нігтях. Потрібно нанести базовий лак на нігті та прикріпити метелика. Найкраще залишити метелика без вершкового покриття, щоб була різниця між гладкою поверхнею метелика та нігтів.

Дизайн нігтів з використанням фімо - це великолепний спосіб прикрасити свої нігті. Біло-блакитний метелик наших мрій - ідеальний варіант для літнього дизайну. Він зробить ваші нігті більш виразними та чарівними.