Перекладна фольга для нігтів GNDG 980

Код продукту: 14745
Залишок на складі: багато
16 ₴
0,37 €
0,40 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1239
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перекладна фольга для нігтів GNDG 980 - це інноваційний декоративний матеріал, який додасть неймовірний шарм вашим нігтям. Це дозволяє створювати різноманітний дизайн нігтів за допомогою цієї гнучкої та міцної фольги.

Перекладна фольга для нігтів GNDG 980 забезпечує бездоганний дизайн нігтів з гармонійним переходом кольорів і відтінків. Вона легенька, тому її можна легко перенести на поверхні нігтів. Фольга виготовлена з високоякісних матеріалів, тому має довготривалий термін експлуатації.

Ця перекладна фольга для нігтів GNDG 980 підійде для створення виробів різних форм та розмірів. Щоб створити ефектний дизайн нігтів, достатньо лише нанести лак на нігті та застосувати фольгу. Вона прекрасно поєднується з іншими декоративними матеріалами для нігтів, такими як стрази, глітери та камені.

Перекладна фольга для нігтів GNDG 980 може стати відмінним подарунком для дівчаток та жінок, які люблять дотримуватися останніх тенденцій моди. Вона надає великий простір для творчості та індивідуальності. Для того, щоб дати відчуття незабутнього образу, рекомендуємо скористатися перекладною фольгою для нігтів GNDG 980 та порадувати себе та своїх близьких оригінальним дизайном нігтів.