Фольга бите скло Lavander

Код продукту: 14737
Залишок на складі: багато
12,60 ₴
0,29 €
0,32 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1249
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга бите скло Lavander - це чудовий декор для нігтів, який можна використовувати для створення неповторного манікюру. Ця фольга має ніжну лілову кольорову гаму і прикрашена незвичайним малюнком, що нагадує скло зі зламаними краями.

Фольга бите скло Lavander є досить тонкою і гнучкою, що дозволяє легко декорувати нігті. Для цього необхідно виконати кілька простих кроків.

Перший крок - підготовка нігтів. Необхідно видалити залишки лаку і обрізати та напілити нігті. Після цього необхідно нанести базове покриття на нігті, яке дозволить фіксувати фольгу.

Другий крок - використання фольги. Вийміть невелику кількість фольги бите скло Lavander і обрізайте її на кусочки потрібної форми та розміру. Нанесіть тонкий шар клею на нігті з базовим покриттям і зніміть захисний шар з фольги. Потім накладіть фольгу на нігть і натисніть на неї, щоб вона добре приклеїлась.

Третій крок - фінішний обробка нігтів. Після того, як ви приклеїли всю фольгу на нігті, нанесіть декілька шарів верхнього покриття, щоб добре закріпити декор. Після того, як покриття висохне, нігті будуть виглядати дуже ефектно та оригінально.

Отже, фольга бите скло Lavander - це простий та ефектний спосіб декорування нігтів. Вона додасть вашому манікюру особливої краси та неповторності. Спробуйте використати цей декор на своїх нігтях і ви не залишитеся рівнодушними до результату!