Декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion Crimson Gold

Код продукту: 14547
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,16 €
1,25 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1261
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski - найкращий спосіб прикрасити свої нігті та доповнити неповторний образ. Цей декор з високоякісних кристалів Swarovski додасть вашому манікюру блискучості та шарму. Особливо гармонійно такий декор виглядає на гладких поверхнях нігтів.

Декор складається з різноманітних форм: круглих, квадратних, геометричних та інших. Однією з найпопулярніших форм є ромбик, що дуже гармонійно виглядає на нігтях.

Swarovski Global Fashion Crimson Gold - це колір, який додасть вашому манікюру чудовий контраст та вишуканість. Цей колір прекрасно поєднується з ніжними тонами та іншими кристалами Swarovski, особливо з білими та рожевими камінцями.

Прикрасити нігті ромбиками Swarovski не складно. Для цього потрібно мати гелевий лак, спеціальну лампу для сушки лаку, клей для прикріплення декору та інструмент для того, щоб зручно взяти камінці та розмістити їх на нігті.

Крім того, декор 3D виготовляється з міцного матеріалу, що робить його дуже стійким та довговічним. Він не ламається та не втрачає свій блиск навіть після тривалого носіння.

Отже, декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion Crimson Gold - це чудовий вибір для тих, хто цінує якість та стилізм. Цей декор зробить ваш манікюр більш яскравим та ефектним, додавши образам шарму та оригінальності.