Ковпачки абразиву для педикюру, 13*19 мм, #120, white 50 шт.

Код продукту: 14701
Залишок на складі: багато
388 ₴
9,06 €
9,74 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1244
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Ковпачки абразиву для педикюру - незамінний елемент для професійного виконання нігтьової естетики. Вироблені вони з високоякісного матеріалу та мають розмір 13*19 мм з номером абразиву #120. 

#120 - це середня зернистість, яку використовують для матування поверхні. Кожен такий ковпачок має гладку поверхню та забезпечує стабільну роботу при виконанні процедур педикюру. 

Ковпачки абразиву для педикюру білого кольору виготовлені з високоякісного матеріалу та не мають несприятливого впливу на здоров'я клієнтів, оскільки не містять шкідливих речовин. 

У комплекті знаходяться 50 штук ковпачків, що вистачить на достатньо довгий час виконання професійного манікюру і педикюру. Вони легко укладаються на фрезерні насадки та залишаються надійними протягом усього часу роботи. 

Отже, якщо ви професіонал у своїй справі, ковпачки абразиву для педикюру - це незамінний елемент в арсеналі інструментів для забезпечення якісних послуг. Завантажуйте насадки, замінюйте ковпачки та виконуйте процедури професійно та безпечно.