Ковпачки абразиву для педикюру, 13*19 мм, #120, blue 50 шт.

Код продукту: 14699
Залишок на складі: багато
388 ₴
9 €
9,71 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1323
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву для педикюру - невід'ємна частина процесу нарощування нігтів. Це маленькі насадки, які прикріплюються до фрезера і дозволяють здійснити ефективну обробку нігтьової пластини та шкіри на ногах.

Одними з найпопулярніших ковпачок абразиву для педикюру є ті, що мають розмір 13 * 19 мм та грубість #120. Вони мають синій колір та упаковуються по 50 штук.

Ковпачки абразиву для педикюру змінюються під час роботи з кожним клієнтом, оскільки стають непридатними для використання після зношування. Тому важливо завжди мати достатню кількість насадок в запасі.

Ці ковпачки абразиву для педикюру дозволяють здійснювати як м'яку, так і глибоку обробку шкіри та нігтьової пластини на ногах. Вони дуже ефективні та дають чудовий результат.

Отже, якщо ви займаєтеся нарощуванням нігтів та надаєте послуги педикюру, ковпачки абразиву розміром 13 * 19 мм та грубістю #120 - це необхідний інструмент у вашій колекції. Забезпечте себе необхідною кількістю насадок та отримуйте вражаючі результати в своїй роботі.