Набір ковпачків (3 шт) і гумова насадка, розмір 16*25 мм, #100 yellow

Код продукту: 14655
Залишок на складі: немає в наявності
57 ₴
1,33 €
1,45 $
12 купили
12 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 789
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.90
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Якщо ви любите догляд за нігтями, то знаєте, наскільки важливо мати якісний інструмент. Сьогодні ми розглянемо набір ковпачків та гумову насадку розміром 16*25 мм зі ступенем абразивності #100 у жовтому кольорі.

Набір складається з трьох ковпачків різного діаметру, що дозволяє легко працювати з різними частинами нігтів. Вони зручно кріпляться до фрезера та мають ступінь абразивності, який добре підходить для нарощування та корекції нігтів. Жовтий колір ковпачків дозволяє відрізняти їх від інших насадок.

Гумова насадка також має ступінь абразивності #100 і призначена для фінішної обробки нігтів. Її розмір дозволяє легко працювати з кутиками та іншими важкодоступними місцями. Головною перевагою гумової насадки є те, що вона добре пристосовується до форми нігтя та не залишає слідів на поверхні.

Підбір насадок для фрезера - відповідальна справа, але використання якісних інструментів дозволить вам отримати професійний результат. Ви можете придбати набір ковпачків та гумову насадку розміром 16*25 мм зі ступенем абразивності #100 у жовтому кольорі в спеціалізованих магазинах для майстрів манікюру та педикюру.

Пам'ятайте про правила безпеки при роботі з фрезером та насадками, і звертайте увагу на якість інструментів, щоб ваші нігті завжди були на висоті.