Алмазна насадка для кутикули, голка, червона насічка 858/014R

Код продукту: 14618
Залишок на складі: немає в наявності
33 ₴
0,77 €
0,84 $
78 купили
78 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1280
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.10
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Алмазні насадки для нарощування нігтів є дуже важливим інструментом для багатьох майстрів манікюру та педикюру. Одна з таких насадок - алмазна насадка для кутикули. 

Ця насадка використовується для знежирення та очищення кутикули перед нарощуванням нігтів. Вона дозволяє безпечно та ефективно видаляти всі видимі залишки шкіри, старий гель або лак. 

Голка, яку використовують для цієї насадки, має маленький розмір та дуже тонку поверхню. Це дозволяє легко та прецизійно очистити кутикулу без будь-яких травм або подразнень. 

Червона насічка 858/014R є спеціальним розміщенням алмазів на поверхні насадки. Вона дає можливість максимально ефективно та безпечно видаляти старий покрив та очищати зону навколо нігтя. 

Використання алмазних насадок дозволяє зберегти натуральну структуру нігтя, а також збільшити термін носіння нарощених нігтів. Алмазні насадки є безпечним та швидким рішенням для всіх професійних майстрів та початківців, які хочуть створити якісний і довговічний манікюр та педикюр у своєму салоні краси.