Керамічна насадка для зняття гелю і гель лаку, кукурудза, жовта насічка XF 3/32* Flame S (XF)

Код продукту: 14596
Залишок на складі: багато
64 ₴
1,49 €
1,60 $
25 купили

Кількість:

25 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1395
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.30
Висота 1.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Керамічна насадка XF 3/32 * Flame S (XF) є ідеальною для зняття гелю і гель лаку зі своїх нігтів. Ця насадка має кукурудзяну структуру, що допомагає звести до мінімуму пошкодження нігтьової пластини.

Керамічна насадка XF представляє собою прекрасну альтернативу дорогому візиту в майстерню манікюру. Завдяки своїй високій швидкості обертання насадки, Ви можете легко і швидко видалити гель лак з нігтьової пластини вдома.

Насадка XF має жовту насічку, що дозволяє їй працювати на відмінному рівні з будь-яким гелем і гель лаком. Ця насадка дуже зносостійка та може використовуватися без передчищення до 10 разів, після чого її можна очистити спеціальними засобами для дезінфекції.

Техніка використання керамічної насадки XF дуже проста. Перевірте, чи насадка встановлена на Ваш фрезер. Після цього, включіть фрезер та почніть роботу з гель-лаком на нігтях. Рухайте насадкою зліва направо, зверху донизу з максимальною швидкістю до 20 000 обертів в хвилину.

У разі потреби, Ви можете змінювати наконечник для різних типів гель-лаків і шліфувальних будівельних матеріалів.

Інвестиція в керамічну насадку XF 3/32 * Flame S (XF) є перевагою, яка оптимізує процес укладання нігтів вдома, економлячи Ваш час та гроші. Впевніться, що ця насадка прослужить Вам довго та якісно, дозволяючи Вам насолоджуватись своїми стильними та красивими нігтями.