Втирка для нігтів, Night lighting powder GT11 01

Код продукту: 14581
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,47 $
12 купили

Кількість:

12 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1449
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка для нігтів - це один зі способів додати неймовірну красу та глибоку кольорову гаму Вашим нігтям. Night lighting powder GT11 01 - це витончений і сучасний продукт, який допоможе збагатити Ваші нігті чарівним блиском та унікальним забарвленням.

Невелика кількість втирки додасть й Вашим нігтям загадковість та глибокість. Зручний флакончик дозволяє швидко та легко нанести втирку на поверхню нігтів. При цьому можна додати фосфоресцентну пудру, щоб нігті світились у темряві.

Даний продукт ідеально підходить для різних вишуканих подій, таких як вечірки, дискотеки, святкові заходи, фотосесії та багато інших. Завдяки великій кольоровій гамі, втирку можна підібрати до будь-якого стилю одягу.

Крім зовнішнього ефекту, втирка для нігтів з пудрою має розподілювальні властивості та довготривалу дію. Після нанесення і фіксації, насичений колір та блиск зберігаються протягом багатьох днів.

Як правильно використовувати втирку для нігтів? Дуже просто: спочатку нанесіть на нігті базовий лак, потім підберіть потрібний колір втирки та нанесіть на поверхню нігтів. Після цього потрібно поверхню фіксувати за допомогою топ-лаку, щоб зберегти яскравий ефект.

Висновуючи, можна сказати, що втирка для нігтів - це простий, але магічний спосіб зробити свої нігті центром уваги. Night lighting powder GT11 01 - це ідельний варіант для тих, хто цінує стиль, оригінальність та якість продукту. Сміливо використовуйте цей продукт та насолоджуйтеся красою своїх нігтів!