Пластиковий трафарет для нігтів (trapezoid) 0.04 мм

Код продукту: 14443
Залишок на складі: багато
14,70 ₴
0,34 €
0,37 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1278
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пластиковий трафарет для нігтів – це незамінний інструмент для створення оригінального дизайну на нігтях. Він допомагає легко і швидко нанести на нігті будь-який малюнок або орнамент. Особливо корисний трафарет для початківців, які тільки навчаються мистецтву нігтьового сервісу.

Трафарети бувають різних форм і розмірів. Один з найпопулярніших – це трапецієподібний трафарет (trapezoid) товщиною 0,04 мм. Він виготовлений з міцного та гнучкого пластику і простий у використанні. З його допомогою можна нанести образ, що буде ідеально рівним та аккуратним.

Для використання трафарета потрібно підготувати нігті. Після того, як гель-лак або лак висохне, потрібно прикріпити трафарет до нігтя кільцець, яке знаходиться зверху на трафареті. Потім можна наносити на нігті фарбу або гель-лак за домопогою трафарета. Завершивши нанесення, трафарет слід зняти, та виконати додаткову обробку нігтів.

Важливо пам'ятати, що трафарети ніколи не використовують без підготовки поверхні нігтя. Вони допомагають швидко та легко наносити орнамент, але не забезпечують холодного зварювання з поверхнею нігтя. При підготовці поверхні нігтя слід використовувати спеціальні засоби для знебарвлення та обезжирення, зазвичай це ацетон або спеціальні засоби для нігтів.

Тому якщо ви хочете розширити можливості дизайну нігтів та зробити його більш інтригуючим та оригінальним, трафарет для нігтів trapezoid є незамінним інструментом, з яким зможе працювати будь-хто, жодна майстерня краси не обійдеться без цього інструменту.