Пластиковий трафарет для нігтів NL013

Код продукту: 14450
Залишок на складі: багато
52 ₴
1,21 €
1,30 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1265
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Якщо ви хочете створювати ефектні та оригінальні дизайни для нігтів, то пластиковий трафарет для нігтів NL013 - це саме те, що вам потрібно. 

Цей трафарет виготовлений з якісного пластику та має різноманітні візерунки - від класичних геометричних форм до веселих малюнків. Трафарет можна використовувати з будь-якими лаками для нігтів і гелевими покриттями. 

Щоб створити дизайн за допомогою цього трафарету, треба нанести лак на нігтьову пластину і зафіксувати трафарет на пальці. Потім з використанням губки або кисті потрібно рівномірно нанести лак на усю поверхню трафарету, а вже потім аккуратно відняти його від пальця. Таким чином, на нігтях залишиться дизайн, який було нанесено на трафарет. 

Крім того, з таким трафаретом можна створювати декор для нігтів. Наприклад, нанести на нігтьову пластину декілька крапель лаку різних кольорів та аккуратно, використовуючи трафарет, продовжити дизайн на кожен ніготь окремо. 

Також використовуючи пластиковий трафарет NL013 можна створити не тільки ефектні малюнки, але й зробити візерунки з бліскучих пайєток або каменів. В такому випадку, після нанесення декору він також закріплюється гелевим покриттям або лаком. 

Загалом, пластиковий трафарет NL013 - це корисний інструмент для кожної дівчини, яка любить експериментувати з дизайном своїх нігтів. Вартість трафарету не велика, але зараз він є одним з найбільш вдалих і популярних інструментів для нарощування та декорування нігтів.