Камені Swarovski хамелеон bow 12 шт

Код продукту: 14462
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1226
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені Swarovski - це ексклюзивний декор для нігтів, який прикрасить будь-який образ і додасть неповторного шарму. Найновіша колекція каменів Swarovski хамелеон bow 12 шт. не залишить байдужими нікого, хто вважає себе модною та стильною людиною.

Камені Swarovski хамелеон bow 12 шт. мають унікальну здатність змінювати колір в залежності від освітлення та кольору матеріалу, на який прикріплюються. Це захоплююче звільнення фантазії для творчих дівчат, які бажають створити неймовірно красиві манікюри.

Камені Swarovski хамелеон bow 12 шт. можна застосовувати як на всіх нігтях, так і на окремих і зробити оригінальний акцент. Їх широкий вибір розмірів дозволяє втілити найсміливіші дизайнерські проекти і акцентувати увагу відвідувачів на Вашому образі.

Камені Swarovski хамелеон bow 12 шт. легко прикріплюються до нігтів за допомогою спеціального клею. Одна упаковка містить 12 каменів, що дозволяє створювати найбільш фантастичні та оригінальні манікюри.

Тож, якщо Ви бажаєте надати своїм нігтям неперевершений вигляд, камені Swarovski хамелеон bow 12 шт. - це Ваш вибір. Ви точно будете зачаровані їх вишуканим дизайном та чарівною грою кольорів. Не сумнівайтеся, придбайте цей декор для нігтів вже сьогодні і зробіть свій образ неперевершеним!