Гель лак BLACK ELITE 333, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2593
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,01 $
(3)
36 купили

Кількість:

(3)
36 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1520
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 333
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-11-19 16:09:53
3

Купила колір світле какао, виявився прозорим з ледве помітним кавовим відтінком. Не бачила де вказано, що лак зовсім прозорий, очікувала щільний колір

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що якість товару Вас розчарувала. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель-лак BLACK ELITE 333 - ідеальний вибір для тих, хто бажає створювати вишукані манікюри з ефектом глибини і відтінком вишуканого шоколаду. Він належить до колекції Global Fashion, яка пропонує модні відтінки, які наочно демонструють останні тренди у світі макіяжу.

Цей гель-лак відзначається особливою стійкістю та гарним покриттям. До того ж, він є дуже легким у застосуванні та не залишає слідів на шкірі. З перемикачем в комплекті можна легко і швидко змінювати відтінок, що дозволяє створювати безліч різних варіантів манікюру.

Гель-лак BLACK ELITE 333 не змивається водою, тому не слід боятися змочення нігтів на пляжі чи у басейні. Він дозволяє насолоджуватися ідеальною манікюром на тривалий час, не зазнавши пошкоджень та руйнування.

Завдяки своїй високоякісній формулі, гель-лак BLACK ELITE 333 Global Fashion має високу концентрацію пігментів, що дозволяє насолоджуватися насиченим відтінком відразу після нанесення. 

Також важливо відзначити в комплекті йде великий та зручний пензлиик, який забезпечує рівномірне нанесення ідеального шару лаку без залишків та слідів.

Якщо Ви хочете надовго насолодитися ідеальним манікюром - гель-лак BLACK ELITE 333 Global Fashion 8 мл - це той вибір, який не розчарує Вас!