Камені Swarovski Global Fashion, dark green, Мікс розмір

Код продукту: 14475
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1296
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Камені Swarovski Global Fashion – це високоякісні кристаліки, які додають неповторний блиск та розкіш до будь-якого декору для нігтів. Їх зазвичай використовують для нарощування нігтів або як деталі для декорування гель-лаку.

Також, камені Swarovski Global Fashion дуже популярні серед відомих дизайнерів та моделей. Їх можна побачити на самих різних елементах одягу, навіть на взутті та аксесуарах.

Dark green – це один з кольорів, який є дуже популярним серед каменів Swarovski Global Fashion. Він відноситься до категорії духмяного зеленого, який ідеально поєднується з багатьма іншими кольорами.

Мікс розмір – це набір каменів Swarovski Global Fashion з різними розмірами. Такий набір дозволяє створити більш складний та оригінальний декор для нігтів, який не залишить байдужим навіть найвимогливіших клієнтів.

Не забувайте про те, що камені Swarovski Global Fashion потребують особливого уваги та дбайливості. Щоб зберегти їх блиск та красу на протязі тривалого часу, необхідно дотримуватися певних правил догляду та зберігання.