Стрази для нігтів Rhinestones blue

Код продукту: 14485
Залишок на складі: багато
39 ₴
0,91 €
0,98 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1322
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Стрази для нігтів – це чудовий спосіб прикрасити свої ніжки та подивитися яскраво та оригінально. Rhinestones blue вражає своєю глибиною та блиском, завдяки чому нігті стають неповторними та незабутніми.

Дизайнери та майстри манікюру все частіше використовують Rhinestones blue для створення своїх творінь. Ці камені декорувати як покриттям усього нігтя, так і в рамках інших дизайнів. Вони створюють відчуття глибини та морської хвилі, яка ніби відбивається на поверхні нігтя.

Камені Rhinestones blue виготовлені зі спеціального скла та покриті сверху плівкою, яка дозволяє їм довго зберігати свій блеск. Вони мають діаметр від 2 до 4 мм, а їх форма може бути різні – кругла, квадратна та навіть трикутна. 

Якщо ви хочете прикрасити свої нігти страсами Rhinestones blue, то потрібно спочатку підготувати поверхню нігтів. Їх необхідно прокрутити матовим бафом та обробити кутикулу. Покраска нігтів відбувається за звичайною технологією, але коли емалі повністю висохнуть, на них можна наносити невеликі точки клею для страс. 

Потім потрібно за допомогою пінцета підхопити камінці та ретельно розмістити їх на нігтях. Важливо дотримуватися конкретної схеми розташування, яку ви можете вибрати самостійно або скористатися готовими варіантами, які ви можете знайти в мережі Інтернет.

Таким чином, стрази для нігтів Rhinestones blue – це дуже красива та оригінальна прикраса. Вони роблять нігті більш виразними та привертають увагу до ваших красиво доглянутих рук. Спробуйте створити свій унікальний дизайн із використанням цих чудових каменів, і ви обов'язково захочете продовжувати експериментувати з ними!