Стрази для нігтів, Nail Art Decoration, black

Код продукту: 14488
Залишок на складі: багато
30 ₴
0,70 €
0,75 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1294
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Стрази для нігтів – прекрасний декор для нігтів у стилі Nail Art Decoration. Найпопулярніші серед них – сваровські камені, які додають нігтям розкіш і бліск. Крім того, стрази можуть бути різних кольорів, форм і розмірів, ідеально підходять для створення дизайнів на нігтях різних стилів та подій. 

На ринку представлені стрази з різних матеріалів, таких як акрил, скло, метал і навіть пластик. Хоча сваровські камені є найвідомішими серед них, червоні та чорні стрази можуть доповнити ваш дизайн нігтів та створити елегантний та затишний ефект. 

Стрази можна наносити в різних варіантах - на всі нігті або на окремі, створюючи певні малюнки або написи. Кльовим варіантом є дизайн з чорними стразами. Він виглядає дуже типово та магістерський. 

Створення дизайну зі стразами просто - потрібно нанести базовий лак, а потім приклеювати стрази за допомогою спеціального клею. Застосування страз дуже легко та швидко. Треба просто нанести лак або клей на нігті, взяти пінцет і приклеїти стразу на місце. 

На завершення, стрази - дуже гарний декор, який додає нотку елегантності вам та вашим нігтям. Варто випробувати цей тренд і зануритися в світ експериментів і творчості.