3D наклейки Nail Sticker Z-D232

Код продукту: 14426
Залишок на складі: багато
14,70 ₴
0,34 €
0,37 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1277
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


3D наклейки для нігтів - це шикарна можливість зробити своє манікюр неповторним і оригінальним. Стильні зображення і різноманітні візерунки на нігтях завжди привертають погляди, просто вражають своєю красою та вишуканістю. І саме таким дивовижним декором є 3D наклейки Nail Sticker Z-D232.

Ці забарвлені наклейки відмінно підходять для створення повсякденного та святкового манікюру. Вони виготовлені з високоякісного матеріалу, що забезпечує стійкість та довговічність декору. 3D ефект наклейок додасть Вашим нігтям об'єму та глибини, що не залишить байдужим жодного любителя манікюру.

Наклейки для нігтів легко наносяться і фіксуються на поверхні нігтів, не залишаючи зайвих зсувів або повзучості. Завдяки зручній формі, їх легко розмістити на всю поверхню нігтя, а гладенька структура матеріалу не порушить гармонію форми та текстури нігтів.

Наклейки для нігтів Nail Stick Z-D232 - це чудовий спосіб додати Вашому манікюру шарму та краси. Вони можуть стати запам'ятовуючим деталлю у Вашому образі та зробити його неперевершеним. Відтепер Ви не обмежені в текстурі, кольорі та малюнку свого манікюру, адже з 3D наклейками в ньому можна втілити будь-яку ідею та фантазію. 

Не втратьте можливість надати своїм нігтям неповторний вигляд з наклейками Nail Sticker Z-D232. Вони поєднують в собі кращі якості: міцність, стійкість та красу. Відчуйте себе зіркою світського світу з тим, як велично і чудово Ваші нігті простягнуться від руки.