Гель лак BLACK ELITE 317, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2569
Залишок на складі: немає в наявності
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
32 купили
(5)
32 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1497
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 317
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-01-21 18:56:03
5

На вигляд начебто прикольний, у справі ще не пробувала 2 шари

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 317, Global Fashion 8 мл – це ідеальний вибір для тих, хто любить експериментувати з кольорами та стилем своїх нігтів.

Цей гель-лак, створений відомим брендом Global Fashion, має неперевершений чорний колір з матовим фінішем. Такий вибір не тільки підкреслить вашу індивідуальність, а й надасть вашому образу загадковості та таємничості.

BLACK ELITE 317 – це не просто гель-лак з красивим відтінком, а й надійний та стійкий покриття. Він збереже свій насичений колір та блиск протягом тривалого періоду часу, не луснувши та не вигораючи на сонці. Гель-лак легко наносити та видаляти, не залишаючи слідів на нігтях.

Також слід зазначити, що BLACK ELITE 317 виготовляється з високоякісних матеріалів, які є безпечними для здоров'я вашої шкіри та нігтьової пластини.

Отже, гель-лак BLACK ELITE 317, Global Fashion 8 мл – це чудовий вибір для тих, хто бажає створити модний та стильний образ. Довірте свої нігті самої якісної та професійної продукції!