Гель лак BLACK ELITE 299, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2558
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(3)
31 купили

Кількість:

(3)
31 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1468
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 299
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-04 09:23:29
3

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак Black Elite 299 від Global Fashion: стильний та якісний засіб для догляду за нігтями

Гель-лаки з повним правом можна вважати одним з найбільш популярних засобів для нарощування та догляду за нігтями. Вони дозволяють швидко та ефективно створювати неймовірно стильний та яскравий манікюр, який буде радувати своєю бездоганністю протягом тривалого часу. Серед безлічі різних виробників й вибір гель-лаків може здатися непростим завданням. Однак, якщо ви шукаєте універсальний та якісний засіб для створення чудового манікюру, то гель-лак Black Elite 299 від Global Fashion заслуговує на вашу увагу.

Гель-лак Black Elite 299 - один з популярних відтінків відомої серії гель-лаків від Global Fashion. Це глибокий, насичений чорний колір, який створює ефектну та стильну основу для будь-якого манікюру. Завдяки високій якості складу та продуманому відділенню пігмента, гель-лак Black Elite 299 не тільки легко наноситься на нігті, але й має досить стійку формулу. Цей гель-лак може служити ідеальним рішенням як для повсякденних образів, так і для святкових вечірок.

Крім того, гель-лак Black Elite 299 має великий об'єм флакона, що складає 8 мл, що практично забезпечує повну відповідність якості та витратам. При цьому, ціна на гель-лак Black Elite 299 від Global Fashion теж вражає своєю доступністю, що дозволяє використовувати його регулярно без особливих витрат.

Висновок
Гель-лак Black Elite 299 - це один з найкращих варіантів як для майстрів манікюру, так і для тих, хто надає перевагу самостійному догляду за нігтями вдома. Цей засіб забезпечує швидкий та точний результат, високу якість та стійкий ефект. Якщо ви шукаєте стильний, якісний та доступний гель-лак - гель-лак Black Elite 299 від Global Fashion заслуговує на вашу увагу.