Слюда 1 кг, колір золото

Код продукту: 14267
Залишок на складі: немає в наявності
359 ₴
8,35 €
9 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 901
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Слюда - це мінерал, який використовують в різних сферах життя. Однією з таких сфер є нарощування нігтів та декор для них. Слюду можна придбати у вигляді порошку або фольги. Сьогодні ми розглянемо варіант із слукою, яка має кольорове покриття золотого кольору.

Перш за все, варто зауважити, що слюда золотого кольору створює гарний ефект на нігтях. Вона не тільки додає їм блиску, але і робить дизайн більш витонченим і красивим. Крім того, слюда дуже зручна в застосуванні. Вона легко наноситься на нігті, зберігається довго і не втрачає свого кольору.

Є кілька способів використання слуки золотого кольору. Перший і найпростіший - нанести на нігті звичайний лак та, поки він ще вологий, розподілити по ньому дрібні частинки слуки. Потім нанесіть верхній шар лаку для захисту. З таким дизайном нігтів можна відправитися на вечірку або, наприклад, на весілля.

Другий спосіб використання слуки золотого кольору - нанесення на гель-лак або акрил. Для цього потрібно додати декілька частин слуки у гель-лак або акрил і нанести на нігті. Під час твердіння гель-лаку або акрилу слука золотого кольору заросте в основу верхнього покриття. В результаті нігті з таким дизайном виглядають надзвичайно красиво та дорого.

Тепер, коли ви знаєте, як можна використовувати слуду золотого кольору, не упустіть можливість придбати її та створити на своїх нігтях незвичайний дизайн. Помітите, як він привертає до себе увагу оточуючих і ви просто не зможете пройти повз без уваги.