Набір гель-лаки (10 шт) 15 мл, набір 6

Код продукту: 14259
Залишок на складі: багато
460 ₴
10,70 €
11,67 $
30 купили

Кількість:

30 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3349
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нігті – це завжди актуальний елемент жіночої краси. Кожна представниця прекрасної статі бажає підкреслювати свою красу та елегантність за допомогою нарощених нігтів. І для досягнення такого результату не потрібно чекати зростання власних нігтів, існує багато різних методів нарощування нігтів, один із яких - гель-лак.

Набір гель-лаків – це ідеальний варіант для тих, хто бажає власноруч зробити свої нігті благородними та привабливими. Такий набір складається з десяти флаконів гель-лаку об'ємом 15 мл. Відтінки гель-лаку можуть бути різноманітними, починаючи від ніжних пастельних кольорів та закінчуючи насиченими яскравими кольорами для яскравих емоцій.

Гель-лак - це гель, який наноситься на нігті, а потім висихає під впливом лампи з УФ-променями. Гель-лак не тільки діє як звичайний лак для нігтів, а й допомагає у зміцненні нігтьової пластини. Його стійкість на нігтях досягає до трьох тижнів, до того ж гель-лак робить нігті більш привабливими та стильними.

Набір гель-лаків - це не тільки стильний елемент декорування нігтів, але й відмінний подарунок для дівчат або жінок. Він дозволить вам зробити власні нігті кращими та привабливішими в будь-який момент.

Окрім того, можна обрати набір гель-лаків з шести флаконів об'ємом 15 мл. Такий набір також включає різноманітні відтінки гель-лаку, які дозволять підкреслити свій стиль та індивідуальність.

Отже, набір гель-лаків – це відмінний варіант для тих, хто хоче зробити свої нігті красивими та ошатними. Він внесе різноманіття та свіжість до вашого образу, а також дозволить вам здивувати своїх близьких та друзів яскравим та потрібним подарунком. Оберіть свій набір гель-лаків та насолоджуйтеся красою своїх нігтів!