Косметичка-органайзер 3 в 1

Код продукту: 14230
Залишок на складі: немає в наявності
29 ₴
0,67 €
0,72 $
50 купили
50 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 784
Розміри
Довжина 2.50
Ширина 20.50
Висота 13.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Косметичка-органайзер 3 в 1 - не просто звичайна косметичка, яку зазвичай можна знайти в вашій сумці. Це - інноваційний продукт, який може використовуватись не тільки для зберігання косметики, а й для організації робочого простору та для зберігання медичних засобів.

Цей продукт має три функції - тої косметички, яка складається із двох частин, органайзера та медичного пакетика. Кожен з цих вузлів має свої специфічні функції.

Косметичка складається з двох частин - основної та знімної вкладки. Основна частина косметички може служити як місце для зберігання великих або довгих предметів, таких як пудра, крем для сонця, гель для душу та т.д. Знімна вкладка може використовуватись для зберігання маленьких предметів, таких як брелоки для ключів, плакати для вух або ручок для брів.

Органайзер - це велика кишеня з великою кількістю відділень будь-якої форми та розміру. Він може використовуватись для зберігання офісних приладдів, таких як ручки, блокноти, листівки тощо. Крім того, його можна змонтувати на звичайний папір для зберігання документів.

Медичний пакет - це маленька кишеня з відділенням для зберігання невеликих предметів, таких як таблетки, ліки або бінт. Він може бути використаний у будь-яких ситуаціях, коли важливо мати з собою деякі медичні засоби.

Цей продукт може бути корисним не тільки під час подорожей, а й у повсякденному житті. Він забезпечує організацію вашого простору, збільшує порядність та передбачуваність в вашій сумці. Він також може стати прекрасним подарунком для ваших близьких та друзів.