Расческа для волос 3982 (цвет в ассортименте)

Код продукту: 13983
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 3
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перукарське мистецтво завжди було віддане увазі дрібницям. Гребінець та щітка - невід'ємні атрибути будь-якого перукарня. Однак, не так вже й легко знайти ідеальні засоби для укладання волосся. Одним з кращих варіантів є расческа для волос 3982, яка доступна в асортименті кольорів.

Расческа для волос 3982 має стійке, але м'яке ріжки, які дозволяють легко розчісати волосся без ризику пошкодження їх структури. Крім цього, вона має пластикову ручку зі зручним захопом, завдяки чому перукар може впевнено та комфортно управляти даною расческою.

Волосся з любим варіантом укладки виглядає більш "живим" та природним, тому нещодавно дана марка стала популярною серед косметологів та перукарів. Крім зручності та комфорту в користуванні, дана расческа - високоякісний продукт, який зберігає свої функціональні та естетичні якості на протязі довгого періоду.

У подальшому, радимо подивитися навколо, інтернет - магазини часто пропонують дану расческу та інші товари для укладання волосся за привабливими цінами. Роблячи правильний вибір, ви зможете насолоджуватися ефектом та здивувати своїх клієнтів на протязі виконання роботи.  Насолоджуйтеся своїм роботою та подбайте про свої руки, обираючи найкращі інструменти для перукарського мистецтва.