Насадка для фрезера, твердосплав, закруглений конус вузький маленький, червона насічка

Код продукту: 13682
Залишок на складі: немає в наявності
105 ₴
2,45 €
2,63 $
59 купили
59 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1262
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.10
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Насадка для фрезера – невід'ємна складова процедури нарощування нігтів. Вона допомагає зробити процес більш ефективним і простим. Твердосплавна насадка – це важлива інновація в цій сфері. Вона має багато переваг в порівнянні з традиційними насадками.

Одна з основних переваг твердосплавної насадки – її міцність і тривалість. Вона виготовлена з високоякісних матеріалів, що дозволяє їй витримувати великі навантаження. Зважаючи на те, що нарощування нігтів часто використовується для створення складних дизайнів, така міцність насадки є дуже важливою.

Закруглений конус вузький маленький – це форма твердосплавної насадки. Ця форма дозволяє легко і швидко обробляти важкодоступні місця. Наприклад, важко обробити кути нігтя за допомогою звичайної насадки. Однак, з твердосплавною насадкою з формою закругленого конусу, це виконується з легкістю.

Червона насічка – це зносостійка покриття на твердосплавній насадці. Вона допомагає насадці не зламатися і не затупитися під час роботи. Через часте використання фрезера, насадки можуть тупіти і переставати хорошо змигати. Така насічка допомагає уникнути таких проблем і зберегти насадку в ідеальному стані.

Узагалі, твердосплавні насадки зараз є дуже популярні в галузі нарощування нігтів. Вони мають багато переваг, що робить процедуру більш ефективною і простою. Тому, якщо ви плануєте придбати насадку, то варто подивитися в бік твердосплавних варіантів.