Втирка для нігтів 2 в 1 TCM10

Код продукту: 13654
Залишок на складі: немає в наявності
58 ₴
1,34 €
1,46 $
7 купили
7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 768
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 8.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка для нігтів 2 в 1 TCM10 - це новинка на ринку декорування нігтів. Цей інноваційний продукт поєднує в собі функції базового покриття та пудри.

В основі складу Втирки для нігтів 2 в 1 TCM10 лежать натуральні компоненти, що не тільки захищають нігтьову пластину від пошкоджень, але і сприяють її зміцненню. До складу входять вітамін Е та кальцій, які підтримують здоров'я нігтів та допомагають їм зібратися після пошкоджень.

Втирка для нігтів 2 в 1 TCM10 має унікальну формулу, яка дозволяє забезпечити надійний захист нігтів від шкідливих факторів зовнішнього середовища. Завдяки пудровій текстурі, цей продукт додає нігтям неймовірну гладкість та здоровий блиск. Завдяки цим перевагам, Втирка для нігтів 2 в 1 TCM10 перетворює звичайні нігті на настоящий шедевр.

Крім того, цей продукт дає можливість реалізувати свої творчі задуми. Завдяки тому, що Втирка для нігтів 2 в 1 TCM10 можна використовувати в якості базового покриття, виконуючи функції клею і пудри одночасно, вона дозволяє створювати незвичайні дизайни та експериментувати з кольорами. За допомогою цього продукту ви можете створити як класичний, так і мінімалістичний манікюр.

Використання Втирки для нігтів 2 в 1 TCM10 - це простий та швидкий спосіб створити ідеальний манікюр за кілька хвилин. Для того, щоб нанести продукт, потрібно всього лише нанести його на нігтьову пластину та розподілити рівномірно.

Отже, Втирка для нігтів 2 в 1 TCM10 - це прекрасний варіант для тих, хто любить займатися декоруванням нігтів та шукає нові ідеї для свого манікюру. Завдяки цьому продукту ви зможете створити неймовірний дизайн, а ваші нігті будуть здоровими та доглянутими.