Гель лак BLACK ELITE 159, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2443
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
75 купили

Кількість:

(5)
75 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 391
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E85
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 159
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-08-31 20:04:38
5

2023-08-29 07:40:44
5

2020-12-14 21:26:34
5

Гарний, але дуже пісочна консистенція. Ніби база з білим піском і блискітками. Створює об'єм, складно наноситься. Але в підсумку красиві снігові нігті.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 159, Global Fashion 8 мл – ідеальний засіб для створення оригінального та стильного манікюру. Цей гель-лак має насичений чорний колір, який додає нігтям загадковості та сексуальності.

Завдяки своїй високоякісній формулі, гель-лак не лущиться й довго тримається на нігтях. Він легко наноситься на поверхню нігтя та швидко висихає під впливом УФ-лампи. Що важливо – гель-лак BLACK ELITE 159 не викликає алергічних реакцій та не псує структуру нігтів.

Цей гель-лак прекрасно поєднується з іншими кольорами та дає нескінченну можливість для творчих експериментів з дизайном манікюру. Він ідеально підходить для вечірнього варіанту манікюру, а також можна використовувати його для підкреслення деталей на нігтях.

Гель лак BLACK ELITE 159, Global Fashion 8 мл – це не лише засіб для створення напрацьованого манікюру, але й високоякісний продукт, який викликатиме захоплення та залишається у тренді. Спробуйте його і ви будете приємно здивовані результатом.