Гель лак BLACK ELITE 231, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2439
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(4)
65 купили

Кількість:

(4)
65 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1565
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E92
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 231
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-17 18:15:15
5

2023-09-21 16:50:53
5

2023-09-21 09:51:22
5

2022-10-22 16:29:37
3

Ось навіть не знаю хто винен, начебто номер той надіслали, але колір не чорний як в описі, він бордовий. Дуже засмутилася ((((

GlobalFashion

Добрий день! Приносимо свої щирі вибачення за доставлене розчарування в покупці. Ми перевірили інформацію і фото в картці, і вже займаємося їх заміною на відповідні. Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала! Надалі постараємося ще уважніше перевіряти інформацію перед внесенням її в картку товару. З повагою, команда Global Fashion.

2022-10-19 12:29:50
4

231 лак бордо, не чорний

GlobalFashion

Добрий день! Приносимо свої щирі вибачення за доставлене розчарування в покупці. Ми перевірили інформацію і фото в картці, і вже займаємося їх заміною на відповідні. Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала! Надалі постараємося ще уважніше перевіряти інформацію перед внесенням її в картку товару. З повагою, команда Global Fashion.

2021-12-12 13:57:17
4

Упс. Колір 231 на сайті ЧОРНИЙ. За фактом зовсім не чорний. Фото додаю, лак залишила дуже гарний, хоч і не той колір)

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Перевіримо інформацію і незабаром замінимо фото! Ми щиро сподіваємося, що Ви отримаєте позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2021-10-10 15:15:56
5

Хороший гель лак.Спасибі за подаруночок)

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 231 від Global Fashion - ідеальний вибір для тих, хто любить стильний та модний манікюр. Цей гель лак має високу якість та стійкість, тому ваш манікюр буде довго часу виглядати ідеально.

BLACK ELITE 231 має глибокий чорний колір з металевим відтінком, що додає йому особливих ноток елегантності та стилю. Завдяки своїй насиченості, цей гель лак прекрасно підійде для створення манікюру на вечірку або важливу подію.

Гель лак BLACK ELITE 231 зручний у використанні та наноситься з легкістю. Його формула дозволяє рівномірно розподіляти лак на нігтях, що допомагає уникнути неякісного покриття. Крім того, цей гель лак швидко висихає, тому ви зможете швидко зробити свій ідеальний манікюр.

Global Fashion – це відомий бренд, який виготовляє якісну косметику для нігтів. Всі продукти цього бренду тестуються на якість та безпеку використання, тому ви можете бути впевнені у своєму виборі.

Отже, якщо ви шукаєте якісний гель лак, який буде стійким та ефектним, обирайте BLACK ELITE 231 від Global Fashion. Ви отримаєте ідеальний манікюр, який буде привертати увагу і допоможе відчути себе стильно та оригінально.