Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen JG06

Код продукту: 13500
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,08 €
3,33 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 756
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нігті - це не тільки частина аксесуара жіночого образу, але і ознака доглянутості та чистоти. Правильний манікюр може зробити навіть звичайний вигляд неймовірно елегантним та стильним. Тому, майстри манікюру постійно шукають нові ідеї для створення унікальних дизайнів нігтів.

На сьогоднішній день, дуже популярними є різноманітні види декору для нігтів, такі як камінці Swarovski, кольорові лаки, наклейки та втирки.

Один з найбільш відомих виробників декору для нігтів - це Global Fashion. Їх олівець Magic Powder Pen JG06 - це наступний рівень декорування нігтів. Цей олівець може застосовуватися як для створення ніжного прозорого дизайну, так і для створення яскравих і насичених малюнків.

Magic Powder Pen JG06 містить в собі спеціальну пудру, яка додає блиску та підсилює насиченість кольору, що нанесений поверх неї. Завдяки пудрі, дизайн на нігтях стає більш стійким та насиченим протягом тривалого часу.

Також, Global Fashion має в своєму асортименті втирку для нігтів, яка також прикрашає нігті та додає їм блиску. Це чудовий варіант для тих, хто хоче передати розкіш оточуючого середовища на свої нігті.

Втирку Magic Powder відрізняє те, що вона наноситься на тонкий шар лаку, а потім змащується зверху звичайним безбарвним топом. Таким чином, дизайн на нігтях виглядає більш насиченим та популярним.

Використовуючи олівець Magic Powder Pen JG06 та втирку Magic Powder, ви можете створювати найбільш оригінальні та креативні дизайни для своїх нігтів. Обидва декоративні матеріали Global Fashion дозволяють втілювати будь-яку фантазію та реалізовувати найсміливіші візуальні ефекти.