Гель лак BLACK ELITE 195, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2424
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
23 купили

Кількість:

(5)
23 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1437
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E71
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 195
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-16 13:35:29
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 195, Global Fashion 8 мл: стиль та якість в одній пляшечці

У наш час важко уявити жінку без доглянутих нігтів. Нарощування нігтів та використання гель-лаку стали рутинним процесом для багатьох дівчат. Сьогодні ми поговоримо про гель лак BLACK ELITE 195, Global Fashion 8 мл - якісний продукт від відомого виробника.

Один з головних плюсів гель-лаку BLACK ELITE 195 полягає в його широкий вибір кольорів. В асортименті виробника є кольори для будь-якого смаку та налаштування. Ідеально підійдуть не тільки для повсякденного використання, а й для особливих випадків.

Гель лак BLACK ELITE 195 відрізняється стійкістю та тривалим часом носіння. Завдяки високоякісній формулі, він зберігається на нігтях до 3-х тижнів без відколів і тріщин. Це зберігає затрачений час та зекономлені гроші на часті візити до майстра манікюру.

Нанесення гель-лаку BLACK ELITE 195 в декілька етапів: підготовка нігтьової пластини, нанесення базового покриття, основного кольору та фінішного покриття. Технологія нанесення гель-лаку відрізняється від звичайної лакування нігтів тим, що кожен шар гель-лаку потребує полімеризації у лампі УФ-променів або LED-лампі. Але, не дивлячись на це, процес нанесення гель-лаку достатньо простий та зрозумілий для кожної дівчини.

Залишається зауважити, що виробник гель-лаку BLACK ELITE 195, Global Fashion 8 мл, дбає не тільки про якість продукту, а й про здоров’я нігтів. Формула гель-лаку містить компоненти, які забезпечують захист та зміцнення нігтьової пластини.

Отже, гель лак BLACK ELITE 195, Global Fashion 8 мл - неймовірно стильний та якісний продукт, який неодмінно зможе задовольнити ваші вимоги. Він відрізняється стійкістю та тривалим часом носіння, що дозволяє вам на довгий час забути про потребу відвідувати майстрів манікюру. Спробуйте гель-лак BLACK ELITE 195 самі і переконайтеся, що це продукт, який дійсно стоїть своїх грошей.