Набір фольги 10 шт (космос) 34

Код продукту: 13462
Залишок на складі: багато
60 ₴
1,39 €
1,52 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 824
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Набір фольги 10 шт (космос) 34: космічна краса для Ваших нігтів

Якщо Ви шукаєте яскравий і неординарний дизайн для нігтів, набір фольги "Космос" 34 стане відмінним вибором. За допомогою цього набору можна створити неймовірний космічний ефект, який прикрасить Ваші нігті і зробить їх незабутніми.

Набір складається з 10 аркушів фольги з різним космічним принтом. На кожному листі є декілька зірок, планет або зображень космічного простору. Цей набір стане відмінним інструментом для дизайнерів нігтів і кожної жінки, яка любить експериментувати з дизайном своїх нігтів.

Щоб створити космічний дизайн, необхідно спочатку виконати на нігтях базовий манікюр, зробити градієнт або використовувати фоновий лак. Після того, як фон висохне, можна застосувати клей для фольги, а на нього накласти вибрані фрагменти фольги з космічним малюнком, видавивши їх пальцем.

Фольгу можна використовувати як для одного нігтя, так і для всіх десяти. Застосування фольги дозволяє створити космічний ефект, який дуже популярний серед модниць. Зазвичай такий дизайн притягує погляд і викликає захоплення.

Набір фольги "Космос" 34 - це чудова можливість виразити свою креативність і створити незабутній образ. Він додасть неймовірну загадковість і таємничість Вашому вигляду. За невеликі гроші та мінімум зусиль Ви отримаєте зовсім інше зображення своїх нігтів, яке точно не залишить байдужим нікого навколо. Завдяки набору фольги "Космос" 34 Ви зможете почуватися справжньою зіркою у всіх сенсах цього слова.