Гель лак BLACK ELITE 199, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2416
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(5)
40 купили

Кількість:

(5)
40 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1459
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E81
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 199
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-03 16:30:27
5

2023-10-03 20:57:16
5

Колір шикарний, щільний, на фото проба в один шар🤩

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion.

2022-10-15 11:15:45
4

Щільний, насичений, добре розподіляється, дуже задоволена. На фото нанесення в один ☝️ раз . Доставка звичайно треш, сподіваюся інші лаки не в такому стані.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 199 та Global Fashion 8 мл - це незамінний інструмент у процесі нарощування та укріплення нігтів. У стилю моди, краси та догляду за шкірою, нігті є важливим елементом, що доповнює зовнішній вигляд людини. Продукти відомого бренду BLACK ELITE є надійним і неперевершеним рішенням у цій області.

Гель лак BLACK ELITE 199 є найбільш популярним серед клієнтів. Ця серія володіє насиченим чорним кольором, який ідеально підійде для створення класичного образу. Довершенням портрету будуть здорові і блискучі нігті. Гель лак BLACK ELITE 199 стійкий до зносу та підсилює захист нігтьової пластини.

Global Fashion 8 мл - ще одна серія гель-лаків від BLACK ELITE, яка вражає разом з чорним елегантним кольором. Нанесення такого гель-лаку дає можливість створити різноманітні дизайни на нігтях, від мінімалістичного стилю до складної малюнків та орнаментів.

Гель лак BLACK ELITE 199 та Global Fashion 8 мл мають високу пігментацію та добре лягають на поверхню нігтів. Ці продукти володіють бездоганною стійкістю, тому не будуть зіпсовані протягом тривалого часу. Нанесення гель-лаку від BLACK ELITE є простим та зручним, як для професійних майстрів так і для початківців.

Нарощування та укріплення нігтів за допомогою гель-лаків BLACK ELITE 199 та Global Fashion 8 мл - це відмінна можливість створити доглянутий та елегантний вигляд. Обирайте якісні продукти від BLACK ELITE та будьте впевнені в бездоганному стані своїх нігтів протягом тривалого часу.