Декор для ногтей, разные формы и разные цвета, 12 шт

Код продукту: 13027
Залишок на складі: немає в наявності
54 ₴
1,25 €
1,35 $
8 купили
8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1300
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів – незамінний елемент у створенні стильного та оригінального манікюру. За допомогою нього можна легко та швидко додати візуальний ефект до будь-якого найпростішого манікюру. Що стосується форм та кольорів, то тут можна вибирати на будь-який смак, адже декори представлені в різних варіаціях.

Форми декору для нігтів можуть бути як класичними – круглі, овальні, квадратні, так і незвичними – зірочками, квітками, сердечками, бісером тощо. Важливо пам’ятати, що вибір форми залежить від стилю манікюру та індивідуальних уподобань.

Кольори декору для нігтів вибирають залежно від сезону, настрою та колірної гами переважаючого манікюру. Так, у літній період частіше використовують яскраві та насичені кольори, а взимку – більш приглушені та темні. Звичайно ж, можна відхилитися від складних правил та обрати той колір, який сподобався саме вам.

Тому, якщо ви бажаєте стати власницею чудового манікюру з декором, то радимо звернути увагу на набір декору, який містить 12 штук різних форм та кольорів. Це практичне та зручне рішення для тих, хто тільки вивчає або вже досвідчений у створенні манікюру з декором.

Не зволікайте та створіть свій чарівний манікюр зараз!