Кусачки для кутикулы Global Fashion 14 мм GF-14

Код продукту: 12941
Артикул: GF-14
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Артикул GF-14
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кусачки для кутикули Global Fashion 14 мм GF-14 - це якісний інструмент для догляду за нігтями, який є невід'ємною частиною процедури нарощування нігтів. Цей інструмент створений для того, щоб легко і безболісно очистити кутикулу.

Кусачки Global Fashion вироблені із нержавіючої сталі, завдяки чому їх легко очистити та дезинфікувати. Вони стійкі до деформацій та будуть служити вам протягом багатьох років. Їх зручна форма та розмір дозволяє легко і точно виконувати процедуру з обрізання кутикули.

У наборі з кусачками Global Fashion також є спеціальна захисна ковпачок, який допоможе захистити гостру частину інструмента від зовнішніх пошкоджень. Таким чином, кусачки будуть зберігатися у безпечності та залишатися гострими на протязі тривалого часу.

Кусачки для кутикули Global Fashion 14 мм GF-14 - це надійний та якісний інструмент, який безумовно стане незамінним помічником у догляді за нігтями. Він дозволяє легко та професійно виконувати процедуру з обрізання кутикули, не травмуючи при цьому шкіру. Оберіть ці кусачки для кутикули Global Fashion та насолоджуйтесь доглядом за своїми нігтями!