Втирка для нігтів Holographic Silver, Global Fashion, G20

Код продукту: 12760
Артикул: G20
Залишок на складі: багато
87 ₴
2,02 €
2,18 $
82 купили

Кількість:

82 купили
Характеристика
Характеристика
Артикул G20
Перегляди 941
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 7.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

У світі краси та манікюру постійно з'являється щось нове та захоплююче. Одним з таких трендів є втирка для нігтів Holographic Silver від виробника Global Fashion, що представлена в лінійці G20.

Ця втирка має неперевершений ефект, який називається веселкою. Нанесення на нігті цієї втирки створює неймовірний бліск та багатооктановий відтінок, нагадуючи грані реґбі-куба. Неймовірний ефект, що створює ця втирка, привертає погляди, що допомагає розширити вибір клієнтів у салонах краси та зробити їх зайденими.

Global Fashion - відомий бренд в сфері манікюру та педикюру, який завжди на піку трендів і технологій. Отже, втирка Global Fashion Holographic Silver є найкращим рішенням для досвідчених майстрів та любителів манікюру. Ця втирка є дуже довговічною та легко наноситься на нігті. Завдяки великому об'єму, продукт стане гарним інвестиційним рішенням для салону краси.

Holographic Silver від Global Fashion є частиною лінійки G20, що налічує в собі багато інших ефективних продуктів для нігтів.

У результатах можна відзначити незвичність та вишуканість кольорів, а також високу якість виготовлення, чим заслуговує на повну шану від майстрів та споживачів. Holographic Silver з лінійки G20 Global Fashion є чудовим украшенням для будь-якого виду нігтьового сервісу та додасть вашому клієнту непередбачуваний манікюр за доступною ціною!